Welkom

Welkom

Fiets tochten” voor senioren bij MSV Spijkenisse.
Dat er bij MSV Spijkenisse voor senioren veel te doen is, is bekend we hebben bijv de fietstochten.
Fietsclub MSV Spijkenisse is  een Fietsclub voor 45 plussers (ben je een paar jaartjes jonger knijpen we een oogje dicht, of moeten we zeggen “even in de remmen”)

MSV Spijkenisse organiseert fiets tochten van rond de 25 km.

Deze fietstochten zijn in de omgeving van de Zuid Hollandse eilanden.

Kosten zijn € 3,00 per keer.

Wij zijn geen wielrenclub. dus ook e bikes zijn van harte welkom,onze gemiddelde kruissnelheid ligt rond de 14 kilometer per uur.
Ben je alleenstaand, heb je geen partner, geen probleem. Iedere 45 plusser kan zich aanmelden. Zeker onder de groep 45 plussers is fietsen een gezonde en leuke tijdsbesteding. Alleen fietsen of alleen met je partner kan er toe leiden dat je na een paar keer al denkt van: waar zal ik nu naar toe fietsen? of ja, alleen daar op dat terrasje gaan zitten durf ik niet of vind ik maar niets. Kijk daar fietst een hele groep. Zou ik best wel mee willen fietsen. Nou, dan zit (fiets) je bij ons goed!

We vertrekken om 11:00 uur vanaf  sporthal Den Oert , vanuit het aldaar aanwezige Lounge Café Blijf ,

Sporthal Den Oert. J. Witteveenlaan 1      3201 LX Spijkenisse.

Gelijk jezelf aanmelden?  KLIK HIER

Of stuur een mailtje naar :  msvspijkenisse@gmail.com
Fietsen in groepsverband heeft zo zijn voordelen
je leert mensen kennen die misschien wel dezelfde interesses als jij hebben
er is altijd iemand in de buurt die je kan helpen als er iets mis is
Wat heeft Fietsclub MSV Spijkenisse te bieden?
In de periode die loopt van ongeveer 1 april tot 1 november van elk jaar organiseren wij op zondag met vertrektijd 11.00 uur voor onze leden fietstochten Wij maken daarbij gebruik van fietsroutes die door de vereniging zijn uit gestippeld. Op bijna iedere route is  een korte pauze en dan halverwege een terrasje in gepland. Altijd lekker voor een kopje koffie met gebak, of iets anders mag natuurlijk ook. Naast het fietsen  organiseren we  ook wandeltochten na afloop van het fietsseizoen en  thema avonden of middagen.

Gezellig toch?

Hou de website in de gaten voor de   datum van aanvang voor het fietsseizoen., dit hangt af van  van diverse omstandigheden.

Klik Hier om gelijk naar de data te gaan.

Hieronder een paar vragen die regelmatig aan ons worden gesteld:
Ik kan misschien maar 1 keer per week fietsen, kan ik dan ook lid worden? Ja, geen probleem. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat je, behoudens omstandigheden, maar een keer per seizoen mee gaat fietsen. Dan moet je geen lid worden van een vereniging.
Ik ben een beginnende fietser, 25 kilometer lijkt mij vrij lang? Uit onze ervaring blijkt dat als je in groepsverband fietst afstanden geen probleem worden. Belangrijk is dat je zelf tijdig aangeeft of je het maximum hebt behaald.
Ik heb een bepaalde beperking, kan ik toch lid worden? Door dat je lid wil worden geef je eigenlijk al aan dat fietsen geen probleem voor je hoeft te zijn. Binnen de vereniging zijn leden met diabetes, COPD of andere ongemakken. Bepaal eerst zelf of je beperking problemen voor de groep fietsers kan opleveren. Geef in ieder geval bij je inschrijving aan welke beperking je hebt.
Ik heb een fiets met elektrische ondersteuning, is dit een probleem? Helemaal niet. Bedenk wel dat je je aan de snelheid van de groep houdt.

Wat let je nog?   KLIK HIER voor het belangstellingsformulier op de website.
Het bestuur, MSV Spijkenisse

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.msvspijkenisse.nl/fietsgroep/?page_id=9