31 maart was ons eerste badminton “We Are Alle The Same toernooi namens MSV Spijkenisse sinds de samenvoeging met De Akkers .

We hadden constant 5 banen vol staan tijdens de wedstrijden en dat stemde ons gelukkig. Om 14:00 uur was de aanvang en die werd onder leiding van Priscilla prima verzorgt door middel van een goede gezamenlijke warming up, en na een welkomstwoord konden we uiteindelijk beginnen. Ook konden we ons verheugen op gezellig publiek die de spelers kwamen aanmoedigen. De spelers waren op sterkte door de trainers ingedeeld en konden zodoende de al geplande wedstrijden op een bordje afhalen bij de wedstrijdtafel, ( 8 partijen van 12 minuten in wisselende samenstelling ) wat weer prima door Bert verzorgt was. Het waren veel ronden die de spelers in alleen dubbels tegen elkaar moesten spelen en dan ook in die wedstrijden de punten voor zichzelf moesten verdienen. Deze punten zorgde er dan ook voor dat de uiteindelijke winnaars naar voren kwamen.
We kunnen terug kijken op een geslaagd eerste toernooi die zeker voor herhaling vatbaar is. De thuisblijvers hebben zeker wat gemist, dus de volgende keer ben je er toch ook gewoon bij?

Onze dank gaat naar Bert Passchier voor zijn inzet voorgaande en tijdens het toernooi. En natuurlijk Monique voor de goede service achter de bar met de geleverde lekkere hapjes. Ook willen we de fotograaf Emmy Schonenberg bedanken voor de mooie foto;s die deze dag heeft opgeleverd .

KLIK HIER om de mooie foto’s van deze geweldige dag te bekijken.

Categorieën: Badminton