Verslag door Jordi, Maasstad loop MSV , 14 september

Verslag Maasstad loopgroepen MSV , 14 september

 

2014-09-14 12.18.39

Verslag door MSV loper Jordi Pascal.

Na maanden met veel plezier te hebben getraind.
Was het vandaag zo ver.
Een aantal leden van de loopgroep MSV hadden zich ingeschreven voor de 5 of 10 km loop op zondag 14 september. De de maasstad loop in Rotterdam.  Rond 9 uur verzamelden we bij Sporthal Den Oert in Lounge Café Blijf,onder een genot van een bakkie thee of koffie en een siroop voor de proteïne. en vol goeie moed vertrokken we  rond half 10 richting Rotterdam. eenmaal aan gekomen bij de atletiekbaan van Pac konden we onze start nummer en chip op halen. Toen iedereen zo ver was deden we onze nodige warming up rituelen. En gingen een rondje op de baan lopen. Daarna hebben we onze tactiek bespreking gedaan en konden we naar de start lijn voor 5 of 10 km hardlopen en natuurlijk zweten. Na ruim een half uur kwamen de lopers van de  5 km al binnen en niet vee2014-09-14 12.18.49l later de lopers van de 10 km. Allemaal zijn we netjes rond het uur binnen gekomen. Waarna we aan het eind van onze loop lekker konden genieten van een flesje water en veel spier pijn die we hebben opgelopen. Maar dat mocht de pret zeker niet bederven, natuurlijk wachtte er ook de welverdiende medaille op ons, 1 maal terug bij sporthal Den Oert stond voor ons een lekkere High Thea gemaakt door de dames van Lounge Café Blijf te wachten.

2014-09-14 14.02.44

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben super trots op jullie en ben blij dat ik dit heb mogen mee maken, ik bedank hier bij alle leden van de MSV hardloop groep ( team ) en kantine personeel natuurlijk en we gaan zo en zo aan meer evenementen mee doen.

Jordi Pascal.

KLIK op DEZE LINK voor de foto’s

 

 

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.msvspijkenisse.nl/loopgroep/?p=119

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.