Het was weer top! Loopgroepen naar Rotterdam voor de Ballentent loop.

Afgelopen zondag 8 maart vertrokken we met 18 lopers voor onze jaarlijkse Ballentent loop naar Rotterdam. We vertrokken met een aantal auto’s richting de maastunnel , omdat de tunnel gerenoveerd wordt vaart er voor deze periode een pondje, ook leuk om dat weer eens mee te maken, nadat we ons bij de Ballentent op de Parkkade gemeld hadden en ons omgekleed hadden konden we vertrekken, Gelukkig waren de weergoden ons nog een beetje tegemoet geschoten en hadden we behalve een toch wel straffe wind gelukkig geen last van regen. na de warming up geleid door Patrick konden we met de 2 groepen de 5 en 10 km gezamenlijk het eerste stuk lopen om voor de Erasmusbrug afscheid te nemen van de 5 km groep omdat deze richting ballentent gingen en de 10 km doorging om via Hotel New York over de Erasmusbrug en door het park van de Euromast weer terug bij de Ballentent aan te komen, waar we werden verwacht voor de lunch. Het is niet groot binnen maar o zo gezellig en wat eet je dan in de Ballentent? natuurlijk de bal van de Ballentent, nou sommigen dachten daar anders over en bestelden toch iets anders ook goed natuurlijk, we konden tijdens het eten terugkijken op weer geslaagde MSV Spijkenisse Ballentent loop, en het was een mooie route die Patrick in elkaar had gezet, op naar volgend jaar, we gaan er voor.

Met dank aan de Ballentent voor het gastvrije ontvangst die we elk jaar krijgen!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.msvspijkenisse.nl/loopgroep/?p=597