MSV wegwedstrijd

MSV Spijkenisse organiseert op 8 oktober een family hardloopwedstrijd.
Deze omvat een kinderloop van 1 Engelse mijl , een 5 km loop en een 1/4 marathon.
Alle wegwedstrijden hebben start en finish tegenover Sporthal Den Oert
Inschrijving en startnummer ophalen zal gaan gebeuren in de hal van sporthal Den Oert.
Echter kunnen wij dit niet alleen en hebben wij uw hulp hard nodig.
Denk hierbij aan bijv, mensen die langs het parcours staan om de weg te wijzen daarvan kunnen we er niet genoeg hebben.
Wij hopen dat veel MSV leden zich willen inzetten en wellicht vrienden en familieleden hierbij kunnen enthousiasmeren om mee te doen.
Word ook onderdeel van ons vrijwilligersteam! Samen met anderen zorg jij ervoor dat de Familyloop op rolletjes loopt en het voor iedereen een feestje is.

Welke rol past bij jou?

Vrijwilliger Verkeersregelaar
Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op het parcours. Op de aangegeven tijden moet het parcours volledig vrij zijn van verkeer en dienen de deelnemers veilig het parcours af te kunnen leggen. Een serieuze en verantwoordelijke taak. De functie vereist dan ook een korte (online) cursus van ongeveer 30 minuten voorafgaand aan het evenement. Daarna heb je een certificaat op zak dat een jaar geldig is en ook voor andere evenementen ingezet kan worden! Als verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn. Kijk voor meer informatie over vrijwilliger Verkeersregelaars op de Stichting Verkeersregelaar Nederland.

Vrijwilliger verzorgingspost
Een goede verzorging van onze deelnemers onderweg is erg belangrijk. Op het parcours hebben wij dan ook een verzorgingspost. Bij deze posten worden de deelnemers voorzien van water. Samen met een team van andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en uitgeven van water. Na afloop van het evenement wordt de verzorgingspost weer opgeruimd.

Vrijwilliger op- en afbouwploeg
Natuurlijk is er genoeg op en af te bouwen. Op deze plekken moeten bijvoorbeeld spandoeken opgehangen worden, moet er bewegwijzering geplaatst worden en moet het inschrijfbureau ingericht worden.

Vrijwilliger inschrijfbureau
Alle deelnemers halen hun startnummer op. We hebben je hulp hard nodig bij het uitreiken van het juiste startnummer bij het ophalen van e startnummers.

Vrijwilliger start/finish
Als vrijwilliger in het start- en finishgebied kun je ingezet worden om alle deelnemers naar het startvak te begeleiden, het uitreiken van de medailles bij de kidsloop, sportdrank, het water of fruit.


Uiteraard zoeken wij ook sponsoren die dit geweldige project willen ondersteunen en zichzelf daarbij zichtbaar willen maken.
Mogen wij op jou rekenen en dat we er met z’n allen een mooi evenement van gaan maken?


Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.msvspijkenisse.nl/loopgroep/?page_id=933