Update! Mondkapjesplicht in publieke ruimtes gaat in per 1 december

Gepubliceerd door bestuur op

Regionaal – Vanaf morgen, 1 december, gaat de Tijdelijke Wet Maatregelen COVID-19 voor drie maanden in. Vanaf morgen wordt het verplicht een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Het mondkapje is vanaf dan verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters

Dit betekend voor MSV Spijkenisse dat je bij de entree van de sporthal een kapje op moet hebben en af mag doen op de plek van bestemming als je gaat zitten, of juist gaat sporten. uiteraard houden we de 1,5 meter die we gewend zijn aan.

Dit geld uiteraard voor alle sporthallen. Sporthal De Akkers is net iets anders, deze betreden we via de achterkant vanaf de parkeerplaats omdat het buurthuis (de ingang via de schuifdeuren dicht is).  Dit maakt dat je van buitenaf gelijk in de sporthal staat en het mondkapje daar niet meer verplicht is. ook hier houden we de regels aan die we gewend zijn. 

Sporthal Den Oert is wel iets anders omdat je via de entree een stukje moet lopen door de voorhal om in de sporthal te komen, daar aangekomen mag deze af . en mag je gaan sporten zoals we al even gewend zijn.  

Bestuur MSV Spijkenisse