Team 1 badminton verkozen tot sporthelden 2020

Gepubliceerd door bestuur op

Zoals elk jaar organiseert de gemeente Nissewaard de sportploeg / atleet van het jaar verkiezing. Dit is altijd een grote happening waarbij diverse sportploegen en sporters vanwege hun prestaties in het zonnetje worden gezet. helaas kon dit niet doorgaan vanwege covid 19. Vandaar dat de gemeente op zoek is gegaan naar een ander format waarbij dit wel mogelijk was. Dit werd” Sporthelden van 2020, 1 speler /trainer van een team wat een prestatie heeft geleverd werd thuis bezocht en kreeg een toespraak over de prestatie en bloemen met een oorkonde vanwege de teamprestatie.

Badminton Team 1 van MSV Spijkenisse kampioen van de Recreanten competitie werd uitverkozen tot Sporthelden van 2020. En 1 Teamspeler werd thuis namens Team 1 bezocht en kon rekenen op een toespraakje , bloemen en de oorkonde geheel volgens de Covid 19 regels. 

Als bestuur zijn we trots dat onze kampioen ook nog eens “Sporthelden van 2020 zijn geworden.    

Op vrijdag 29 januari word op facebook een mini documentaire om 21:00 uur geplaats.  ‘De houdgreep van 2020’. Hierin zie je hoe een sporter, de sportvereniging en de gemeente (vanuit domein sport) het coronajaar 2020 hebben beleefd.
Ook wordt hier bekend welke sporters /teams uit Nissewaard tot echte sporthelden zijn benoemd.  Je vind de documentaire op de facebooksite https://www.facebook.com/actiefinnissewaard/

Hieronder het verhaal van onze sportheld Bert namens Team 1

Vandaag, donderdag 21 januari 2021, ben ik blij verrast door de Gemeente Spijkenisse.

In het kader van “Sporthelden 2020” zijn we in het zonnetje gezet voor ons kampioenschap van het afgelopen jaar. Helaas kon er toen door het Covid virus verder geen festiviteiten worden georganiseerd. Het feestje van vandaag speelde voor mijn voordeur af. Met 4 man/vrouw sterk werd ik overvallen. Er was een rode loper uitgelegd met een desk en ik werd kort toegesproken. Tevens heb ik een mooie bos bloemen en een oorkonde mogen ontvangen (zie foto).  Normaliter organiseert de Gemeente een Sportgala waar sporters/kampioenen worden gefeliciteerd met hun prestatie, maar wegens het virus wordt het “sportgala” thuisgebracht. Er zijn foto’s en een filmpje gemaakt. Op vrijdagavond 29 januari wordt een compilatie van alle huldigingen uitgezonden ,Even kijken dus. 

We leven in bijzondere tijden en daarom was dit feestje voor de deur een leuke afleiding. 

Bert