Edities MSV Family run.

Editie 8 oktober 2023

8 oktober 2023 stond de eerste editie van de MSV Family run gepland ,georganiseerd door MSV Spijkenisse.
We boften met het mooie weer, en de grote opkomst van lopers op de diverse afstanden.
Na maanden van bijna wekelijks bij elkaar te hebben gezeten lag een mooi draaiboek klaar wat we met z’n allen uitvoerig in elkaar hebben gezet. 
Ook blijft een soortgelijk evenement afhankelijk van de vrijwilligers die diverse taken uitvoeren zoals, bijv. de startnummers uitgeven, medailles uitdelen, begeleiden van lopers , waterposten , verkeerregelaars enz enz . Ook hadden we de zeer waardevolle medewerking en aanwezigheid van Ambulance Zorg Rotterdam Rijnmond. Dus dat was ook goed geregeld, maar dan toch blijft het op de dag altijd spannend of het dan ook zo uitkomt als bedacht. 
Het draaiboek bleek ook te kloppen, zonder de alertheid te verliezen konden wij ook genieten toen we zagen dat de aanwezige lopers en toeschouwers ook genoten.
En het werd een heerlijke sportieve dag, als je dan ook die lach op de gezichten van de kinderen ziet als Goofy er ook is kan de dag niet meer stuk.
Na een mooie toespraak van onze wethouder Jeroen Postma konden de kinderen aan hun prestatie beginnen. En na een spannende maar zeker ook vermoeiende loop lag er na de finish zoals voor elke loper een mooie medaille voor ze klaar. en kreeg men een Aa drink, bananen en of een koek.
Daarna was het de beurt aan de 5km en daarna de 1/4 marathon.
We hebben er voor de 5km en 1/4 marathon bewust voor gekozen om de looproute uit 1 ronde te laten bestaan, omdat wij als loper zelf het ook niet fijn vinden om 2 of meer ronden te lopen op hetzelfde parcours. Het werd dus een grote ronde door het bos, langs de weilanden en om de mooie kerk van Simonshaven heen en terug naar de finish. Dit was tevens ook de positieve feedback die we kregen van de deelnemers en dat bevestigde wat wij al dachten.
Volgend jaar staat de volgende editie op de planning, en wel op 6 oktober 2024.  
De inschrijving zal op de website weer aangekondigd worden en verspreid worden via de diverse kanalen om in te schrijven zoals o.a. hardloopkalender.nl
Uitslagen en je finishfoto met je finishfilmpje en certificaat kan je vinden op hardloopuitslagen.nl

Er zijn door 2 zeer enthousiaste getalenteerde fotografen, Bert en Janine super mooie foto’s gemaakt. 
Hier is een mooie compilatie van gemaakt, zeer de moeite waard om deze te bekijken.
KLIK HIER om de mooie foto’s van Bert en Janine van de loopwedstrijd te bekijken.

Wij bedanken alle vrijwilligers ,onze fotografen en sponsoren.

Tot volgend jaar  

Wedstrijdorganisatie

MSV Spijkenisse.


     

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial