Sponsors gezocht

MSV Spijkenisse heeft haar sponsors nodig


Naast het innen van contributie verkrijgt MSV Spijkenisse haar inkomsten door middel van eventuele donaties door derden. De baten die hieruit worden gegenereerd, zijn echter niet voldoende om de financiële balans in evenwicht te houden. De kosten die moeten worden gemaakt om aangepast sporten mogelijk te maken, zijn namelijk veel hoger dan die voor ‘gewone’ sporten. Daarom heeft de vereniging dringend sponsors nodig. Hieronder leest u op welke wijze het sponsoren van MSV Spijkenisse allemaal mogelijk is.

Maar eerst wat meer over de MSV Spijkenisse:
Doelstelling De vereniging MSV Spijkenisse is opgericht met het doel om ouderen in onze samenleving en mensen met een lichamelijke beperking of chronische aandoening uit Spijkenisse en omgeving de mogelijkheid te bieden om op een “aangepaste” wijze sport te beoefenen. Daar waren tot die tijd in de regio praktisch geen mogelijkheden voor aanwezig. Voor uitgebreide info, klik hier 
 
Sportmogelijkheden MSV Spijkenisse wil een zo breed mogelijk scala aan sporten aanbieden    Zie hiervoor onze informatie,en de te downloaden Flyer op de site.
Naamsbekendheid
Er wordt regelmatig aandacht besteed aan de activiteiten van de vereniging en haar sporters door de media. 
De mogelijkheden bij het sponsoren van MSV Spijkenisse:
Financieel Een jaarlijkse (vaste) financiële bijdrage, dan wel een éénmalige donatie t.b.v. overeengekomen of vrije bestedingen in het kader van het aangepast / / valide sporten.
Materieel Het beschikbaar stellen van sportbenodigdheden, zoals , spelmateriaal of kleding (bijvoorbeeld trainingspakken, shirts, etc.).
Voeren van de sponsornaam:
Bij sponsoring is het voeren van een firmanaam of -logo op verschillende manieren mogelijk. Er is plaats op de eventuele trainingspakken en shirts . Er kunnen ook reclameborden geplaatst worden bij de door MSV Spijkenisse georganiseerde (competitie)wedstrijden,demo’s en toernooien.
Reacties:
Mocht u naar aanleiding van het vorenstaande willen reageren, dan kunt u ons bereiken op ons correspondentieadres:  voorzitter.msvspijkenisse@gmail.com

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial