Voor bewoners

Voor bewoners
Op 8 oktober 2023 organiseert MSV Spijkenisse het Family hardloopfestijn in Spijkenisse.
Dit is het eerste evenement wat georganiseerd gaat worden en dan naar we hopen elk jaar terug keert..

We hopen op maximaal 400 sportievelingen , jong en oud, die een van de drie afstanden (1,6 km Familyloop, 5 km en 1/4 marathon) mee gaan lopen.
Velen maken er, als toeschouwer en/of supporter, een gezellig dagje Spijkenisse van.
Wij hopen dan ook dat dit voor de hele familie (omdat iedereen vanaf 8 jaar mee kan doen) een echte trekpleister voor Spijkenisse wordt!

Mogelijke verkeershinder
In de evenementenvergunning die aan ons verstrekt wordt, is afgesproken dat het loopparcours volledig verkeersvrij is. Hierdoor is er in een deel van uw wijk sprake van stremmingen en verkeershinder in verband met het passeren van de lopers.

Het parcours van de 1,6 km Familyloop ,voert deze lopers niet alleen heen over de J.A Heijwegenlaan maar terug door de J de Baanlaan vanaf het bruggetje naar de bocht richting de J.A Heijwegenlaan.
De 5 km en 1/4 marathon km starten heen ook over de J.A Heijwegenlaan en finishen op de J.A Heijwegenlaan .

De organisatie heeft hiervoor onderstaande verkeerstechnische maatregelen genomen die mogelijk hinder voor het verkeer veroorzaken:

Bewoners van de N Stampioenstraat de P Engelvaartstraat en de W. Plokkerstraat kunnen de wijk niet verlaten via de J.A Heijwegenlaan maar kunnen dit via de J de Baanlaan. Bewoners van de J.A Heijwegenlaan kunnen hun auto daar wel laten staan, maar kunnen tussen 09:00 uur en 19.00u niet weg. Zij kunnen dus beter in een van de zijstraten parkeren. Als de laatste loper voorbij is en de weg geheel vrij is , wordt de weg weer vrijgegeven.
Op de plattegrond hieronder ziet u het deel van de looproute met de belangrijkste afsluitingen.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial