Barre winterweer hindert MSV lopers bij Spark niet.

Zondag 18 november de dag dat we naar Spark marathon gingen voor de 5, 10 km en halve marathon .Verzamelen in ons thuishonk en vandaar lopend  richting Spark . Het was echt bar weer, veel regen wind en erg koud, gelukkig hadden veel lopers gaten in een vuilniszak gaten geknipt voor hoofd en armen zodat die lekker droog en warm bleven en vlak voor de start de vuilniszak in de prullenbak kon. Na aangekomen te zijn bij Spark waren er uiteraard strenge maatregelen ,iedereen moest de check laten zien en we kregen een armbandje om zodat ze wisten dat je gecontroleerd was. In de sporthal aldaar lekker opgewarmd en en wat rek en strek oefeningen gedaan en natuurlijk de laatste aanwijzingen doorgenomen en op naar de start. Na een valse start kon de 10 km alsnog weg , de 5 en halve marathon waren al eerder gestart , zoals ook de marathon. Gelukkig werd het tijdens de wedstrijd steeds droger en ging ook nog eens de wind liggen en dat scheelde echt heel veel voor de lopers. Alle lopers van MSV konden weer tevreden zijn over hun prestatie en na de medaille opgehaald te hebben zijn we weer gezamenlijk naar Den Oert gelopen om daar in de kantine lekker gezellig met een lekkere warme drank onze belevingen door te praten, het was weer een gezellige dag en smaakt natuurlijk weer naar meer!

Met sportieve groet Rob

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.msvspijkenisse.nl/loopgroep/?p=803