RABO cheque voor MSV Spijkenisse

Gepubliceerd door bestuur op

Spijkenisse – Vanavond 30 augustus 2019 overhandigde Jos Jans, Ledenraad lid van de Rabobank ZHE, een cheque ter waarde van 1000 euro aan voorzitter Rob Cribbelier van Multi Sportvereniging (MSV) Spijkenisse.

Tijdens een extra badmintontraining werden leden van de club verrast met deze mooie bijdrage ter versterking van hun club. Over wat van de gulle gift gekocht gaat wordt moet nog worden nagedacht, maar het geld zal ongetwijfeld goed worden besteed, beaamden de verraste leden.

MSV wil sporten voor alle mensen, jong of oud mogelijk maken. Ook voor sporten met een fysieke beperking kan je bij MSV Spijkenisse terecht. De vereniging werd vijf jaar geleden opgericht en vierde in juli haar eerste lustrum. Sporten bij MSV Spijkenisse gaat niet om beperkingen, maar om uitdagingen. Ook is MSV Spijkenisse er voor de ouderen in de samenleving. Sport verenigt en brengt gezelligheid, of je nu meedoet met kaartspelen of ouderen gym, je doet het met elkaar.

Inmiddels heeft MSV ruim 100 leden en kan je bij de club in groepsverband kaarten, badmintonnen, fietsen en (hard)lopen. Alle activiteiten vinden plaats in en rondom sporthal Den Oert aan de J. Witteveenlaan in Spijkenisse.  Wilt u meer informatie of heeft u interesse in sporten bij MSV? Kijk dan op de website www.msvspijkenisse.nl of op Facebook. Op 11 september start bij MSV Spijkenisse het nieuwe seizoen.

Hier de link naar het artikel in de krant KLIK HIER

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial