Ballententloop 2021 weer geslaagd!

Op 6 juni stond de MSV Ballentent weer gepland in Rotterdam en het weer weer een mooie dag. We waren weer met de auto’s vertrokken naar de maastunnel om daar te parkeren en aldaar te voet door de gerestaureerde Maastunnel naar de overkant te gaan om ons te melden bij onze vrienden van de Ballentent.

Na ons gemeld te hebben en de kleding daar achter gelaten te hebben konden we ons voorbereiden op de loop waar we voor kwamen, en dat werd genieten hoor!, we hadden het weer zeer zeker mee, al had het wel een gaatje minder gekund maar daar mogen we niet over klagen. Gezamenlijk zijn we  ons gaan opwarmen en daarna vertrokken voor de 5 en 10km over de mooie bruggen die Rotterdam rijk is.

De 5 en 10 km eindigde zoals gebruikelijk voor de deur van de Ballentent en daar konden we na ons verfrist en omgekleed te hebben lekker aanschuiven op het buitenterras, wat weer super geregeld was door de mensen van de Ballentent.  na heerlijk te hebben genoten van de zon , de drankjes en de heerlijke lunch zijn we na afscheid te hebben genomen weer voldaan op weg naar Spijkenisse gegaan met weer een mooie ervaring rijker.

We kijken alweer uit naar de volgende Ballentent loop!

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.msvspijkenisse.nl/loopgroep/?p=744