1/4 en hele marathon Rotterdam succesvol voor MSV lopers

Zondag 24 oktober was de dag waar we zo hard voor bezig zijn geweest, de marathon en de 1/4 marathon stonden op het programma. De dagen ervoor hadden de lopers al het mooie MSV loopshirt opgehaald om daarna op zondagochtend 08:00 uur te verzamelen op het metrostation Heemraadplein , de marathonlopers zijn op eigen gelegenheid gegaan omdat deze op een andere tijd moesten starten. De 15 lopers voor de 1/4 marathon gingen richting station Stadhuis om daar na uitgestapt te zijn even de locatie te bekijken waar we met z’n allen weer zouden verzamelen als we over de finish waren gekomen, na daar geweest te zijn gingen we richting start bij de kubeswoningen . Daar aangekomen werd nog even een groepsfoto gemaakt en de nodige wc’s opgezocht en zijn we ons gaan voorbereiden op de start middels warmlopen en rekken en strekken, en toen op naar de start! We zijn gestart in wave 3, geweldig weer hoe iedereen door de muziek werd opgezweept, de sfeer kwam er goed in, en dat bleek door te werken in de resultaten die er kwamen, zelf ben ik ook gestart om lopers te begeleiden en over de helft ben ik gestopt om verder de rest langs de kant aan te moedigen, ben blij dat na Covid gehad te hebben het duurvermogen weer iets beter wordt en ik er bij kan en mag zijn, maar wat top dat iedereen zo geweldig heeft gelopen , daar wordt ik blij van als trainer en dat met zoveel lopers voor je bij de start waardoor je in het begin geen snelheid kan opbouwen, dat belooft veel moois als we eind november bij Spark in Spijkenisse aan de wedstrijd mee gaan doen want daar krijg je aan het begin ruimte (door minder deelnemers) om snelheid te maken. En de marathonlopers ? Hamid en Hugo hebben ook weer een puike prestatie afgeleverd , top gelopen en weer fris over de finish wat wil je nog meer? Deze resultaten zijn natuurlijk ook het werk van de geweldige looptrainers die we als MSV hebben .al met al een superdag en Rotterdam, we zijn er volgend jaar weer!

Hieronder filmpje van de start

Geweldig weer de start van de 1/4 marathon

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.msvspijkenisse.nl/loopgroep/?p=781