Marathon Rotterdam ondanks de kou een succes!

Gepubliceerd door bestuur op

Zondag 16 april stond voor velen de marathon van Rotterdam voor de deur.
Dus voor ons natuurlijk ook, een paar deden de marathon en veel deden de 1/4 marathon. 
We vertrokken met een behoorlijk grote groep naar Rotterdam.
Na ons verzameld te hebben bij station Heemraadsplein  stapten we gezamenlijk in de metro op weg naar Rotterdam.
De stemming zat er al goed in ondanks de kleine tegenslag betreffende het weer.
We hadden gehoopt op het weer zoals de dag ervoor was geweest en dit viel toch een beetje tegen, het was koud en druilerig weer.
Lees onder de foto verder!

Aangekomen bij stadhuisplein zijn we met de 1/4 marathon lopers richting de kubuswoningen vertrokken om daar de gezamenlijke warming up te gaan doen, maar ja hoor je raad het al…er moest nog even een toilet opgezocht worden en dat viel nog even niet mee met zo’n drukte…maar oké het zullen de spanningen wel zijn die de gang naar het toilet bevorderen.
Na het toiletbezoek zijn we middels lekker loslopen aan de warming up begonnen en dat bracht weer wat warmte in onze inmiddels stram geworden lijven. 
Daarna op naar de start want wij vertrokken om 10:00 uur en ja het was druk bij de start, het was immers geheel uitverkocht.
Na weer de motiverende muziek aangehoord te hebben konden wij ook vertrekken met in ons achterhoofd natuurlijk de gedachte aan onze marathonlopers die ook zouden vetrekken, maar op een andere plaats.
Zoals altijd bleven de trainers bij de lopers om te assisteren indien gewenst, en zowaar werd het tijdens het lopen gelukkig toch wel weer aangenaam warm.
Iedereen heeft lekker gelopen en sommigen hebben een PR gehaald, en de marathon kanjers hebben het weer lekker gedaan , proficiat aan alle lopers! 
Nadat iedereen gefinisht was zijn we weer gezamenlijk naar huis gegaan om bij te komen van weer een geslaagde topdag!  

Klik hieronder op de button voor de foto’s

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial